Clicky

KSV Rumbeke 2 - 1 KSK Geluwe

Wedstrijd Beloften op vrijdag 16 februari 2024 om 20:00

Verslag wedstrijd

Vrijdagavond 16 februari 2024 mochten de beloften van trainer S. Mollij de gasten van KSK Geluwe ontvangen op het Rumbeekse Sportpark. In de heenronde speelden we 2-2 op het veld van Geluwe. Het beloofde een boeiende wedstrijd te worden op een gezellige vrijdagavond.

Vanaf de start keken beide ploegen de kat uit de boom. Voorzichtig konden we aanvoelen dat het niet van een leien dakje ging verlopen. KSVR kon aantal kansen aan elkaar breien maar de afwerking liet op zich wachten. Plots in minuut 25 kon Geluwe de dam breken en kwamen ze 0-1 op voorsprong. KSVR liet het niet zomaar gebeuren en haalde alles uit de kast om op zoek te gaan naar de gelijkmaker. We bleven op onze honger zitten tot net voor de rust wanneer K. Claeys het leer in één tijd op de slof nam en het leer vlamde heerlijk en snoeihard tegen de netten en de gelijkmaker was meer dan verdiend (1-1).

Na de rust bleven onze gasten niet bij de pakken zitten. We bleven op ons elan doorgaan, maar de kansen werden net niet goed benut. Geluwe kwam op hun beurt regelmatig piepen aan het venster maar defensie en goalie bleven alles onder controle houden. Het duurde tot in minuut 69 wanneer KSVR de 2-1 tegen de netten knalde. R. Vanackere kon het bevrijdende doelpunt in het mandje knallen. Geluwe nam niet vrede met deze achterstand en wilden absoluut de gelijkmaker aantekenen, maar onze boys bleven kranig op poten staan en hielden stand. KSVR wilde zelfs de score nog verder doen uitlopen maar de kansen werden niet goed benut. Na een boeiende wedstrijd konden onze boys nog eens zege vieren. Proficiat mannen voor jullie prestatie.

Volgende week zaterdag 24 februari gaan we richting Dottignies, wedstrijd start om 14u30.